Over ons

In de schaduw van het casino van Knokke komen lekkerbekken elke middag en avond bij elkaar

 in restaurant The Stork, één van de huizen van culinair vertrouwen van deze mooie badstad.

Hoogwaardigheidsbekleders,

allerhande bekende binnen- en buitenlanders,

maar ook mensen uit de buurt, dagjesmensen

 en toeristen komen hier mosselen eten.

De meesten omdat ze uit ervaring weten hoe lekker ze hier zijn,

anderen omdat ze een gouden tip hebben gekregen.

Je kunt stellen dat The Stork in Knokke voor de mossel is wat de Olympia in Parijs is voor een Chansonnier;

hier komen ze het best tot hun recht.

Niet dat je in dit uiterst gezellige restaurant enkel mosseltjes kunt eten.

Patron François Dury die hier al sinds 1975 aan het fornuis staat en de zaak in 1984 van zijn moeder

en zus overnam, kreeg het horeca vak met de paplepel toegediend en vervolmaakte zich in enkele van de beste keukens van het land.

Hij werkt enkel met seizoen rijpe dagverse producten van de beste leveranciers.

Naast het aanbod op de spijskaart is er een

dagelijkse lunch aan 29 euro met keuze uit:

3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten

en verschillende desserts.

Voor een speciale gelegenheid hebben we onze keuzemenu aan 55 euro met keuze uit:

 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten

en verschillende desserts.

Als je weet dat je hier enkel topproducten krijgt voorgeschoteld zijn dit koopjes.


Share by: